Pasākumā aktīvi iesaistījās LU ASI direktore Inga Šīrante, novadot ekskursijas pa LU Zinātņu māju, kā arī, sadarbībā ar jauno zinātnieci Dr. Ingu Brici un LU ASI zinātnisko asistenti - doktoranti E.V. Ploriņu, novadīja nodarbības fizikas uzdevumu risināšanā. Savukārt, LU ASI Optisko biosensoru un funkcionālo nanomateriālu laboratorijas inženieris A. Borovskis un zinātniskais asistents - doktorants V.Zabolotnii demonstrēja eksperimentus, un izskaidroja, ar kādiem pētījumiem nodarbojas laboratorijā.

Pateicības vārdi pēc vizītes:
"Mīļš paldies par vakardienas uzņemšu un saņemtajām dāvanām. Atsauksmes no 8.klases: bija interesanti, varēja darboties un pat sapratuši. Piekusuši gan. 10-ie teica, ka esot pa īsu un interesentu pulciņš gribētu vairāk tieši Medicīnas fakultātē pabūt.
Varbūt ka rudenī varam par to padomāt. Noreklamēju mūsu braucienu kolēģiem un skolas Direktoram. Direktors noteikti ierosinās arī bērnu dārza vecākajām grupām padomāt par iespēju aizbraukt pie jums. Mūsu skolai ir daudz struktūru: bērnudārzs, dienas skola un pa vecam - vakarskola, un arī cietums vēl klāt.
Pati esmu loti priecīga, ka viss izdevās un noteikti tiksimies nākošajā mācību gadā! Zigita Baldone, Valmieras 2.vidusskola"

Dalīties